Fysiotherapie houdt zich bezig met het behandelen van mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Door middel van diverse interventies kunnen onze therapeuten u helpen om de beweeglijkheid van uw lichaam te verbeteren, pijnklachten te verminderen en uw fysieke belastbaarheid te optimaliseren.

Specialisaties
Onze fysiotherapeuten blijven zich na de basisopleiding fysiotherapie allemaal door ontwikkelen in bepaalde richtingen, zodat u bij ons aan het juiste adres bent voor de meest optimale behandeling. De specialisaties richten zich op behandeling van bepaalde aandoeningen of doelgroepen. Zo hebben wij therapeuten die gespecialiseerd zijn in hart-, vaat- en longaandoeningen, schouderklachten, rug- en nekklachten, kaakproblemen en het maken van echo’s van het bewegingsapparaat. Maar ook voor verbijzonderde fysiotherapeutische behandelingen zoals manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, oedeemtherapie, GLI (leefstijlcoaching), COVID herstel en ACT bent u bij ons op het juiste adres!

Afspraak
U kunt zonder afspraak bij onze praktijken terecht maar ook op verwijzing van de huisarts of specialist. Bij het maken van de afspraak is het mogelijk de voorkeur voor een therapeut aan te geven. Heeft u geen voorkeur dan helpen wij hierbij door een afspraak in te plannen bij een therapeut die de meeste affiniteit heeft met het behandelen van uw klachten.

Zorgverzekering
Wij hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract. Meestal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, bij chronische indicaties kan vergoeding vanuit de basisverzekering plaatsvinden. In de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar kunt u nagaan of en hoe u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door de verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een nota. De bijbehorende tarieven voor fysiotherapeutische behandelingen kunt u hier nalezen.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen, mailen of loopt u even binnen op één van onze locaties.

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.