Bij Fysio Almelo is het mogelijk om gebruik maken van Medisch Fitness als u graag wilt trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut, omdat u lichamelijke klachten heeft of heeft gehad en recidief wilt voorkomen. Medisch fitness wordt in groepsverband gegeven en is geschikt voor elke leeftijdsgroep.

Medisch fitness vindt plaats op vaste tijden die worden afgesproken, er wordt getraind op zowel cardio als krachtapparatuur  en tevens worden er oefeningen in de vrije ruimte gedaan. Tijdens de fitnessuren kunt u bij ons onder begeleiding werken aan uw persoonlijke doelstellingen. Voorafgaand aan deelname vindt een intakegesprek plaats waar deze doelstellingen worden besproken en vastgelegd. Door de kleinschalige opzet is er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht en we streven er naar dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens het trainen.

Wordt medisch fitness vergoed?
Medisch fitness wordt betaald door de patiënt zelf, deze kosten worden veelal niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Ook op verwijzing van een arts wordt medische fitness niet vergoed door de verzekeraar. Sommige verzekeraars hebben een aparte vergoeding voor medische trainingstherapie/fitness, hetgeen u terug kunt vinden in uw zorgverzekeringspolis.

Kijk hier voor onze actuele tarieven.

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.