Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of met je kleine, en leuk als je mee komt trainen! Floor® is misschien nieuw voor je, wat kan Floor® voor jou betekenen?

Floor® Hersteltraining
Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom bij de Floor® Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden of het hervatten van je eigen sport.

Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling, of 6 weken na een keizersnede. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorg ik voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem). Kortom, Floor® loopt met je mee!

Proeftraining
Een proeftraining is altijd mogelijk en gratis, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestigingslink van je proeftraining) en een korte intake vooraf. We hechten er veel waarde aan om van te voren te weten waar we rekening mee kunnen houden.

Vergoeding
Floor® wordt door bijna alle zorgverzekeraars vanuit de aanvullende pakketten vergoed als 'zwangerschapscursus’, wij werken met een strippenkaartsysteem waarbij de nota bij de zorgverzekeraar kan worden ingediend. Kijk hier voor onze actuele tarieven.

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.