Over Fysio Almelo

Fysio Almelo is ontstaan vanuit de passie voor het vak fysiotherapie. Anderen helpen om gezond en vitaal te worden en blijven maakt dat wij elke dag met plezier naar ons werk gaan. Ook onze therapeuten delen deze passie en staan elke dag weer klaar om het maximale te kunnen bijdragen aan de gezondheid van de mens.

Om dit te behalen, doen wij ons best om onze medewerkers in staat te stellen het maximale uit zichzelf te halen. Dit doen wij onder andere door hen te stimuleren zichzelf verder te blijven ontwikkelen. Daarnaast werken wij graag samen met diverse andere disciplines. Onze locatie binnen Medisch Centrum de Kolk voorziet in laagdrempelige multidisciplinaire samenwerking op alle gebieden van de gezondheidszorg. Dat de afstand tussen de verschillende gezondheidsdisciplines voor zowel onze medewerkers en cliënten een klein is, maakt dat wij goed passende zorg op maat aan kunnen bieden.

Onze diensten bestaan uit verschillende therapiesoorten, zoals fysiotherapie, leefstijlcoaching en training. Door ons elke dag in te zetten voor een ander, de kwaliteiten en ontwikkeling van de medewerkers optimaal te benutten, en onze diensten in een breed spectrum aan te kunnen bieden zijn wij voor veel mensen van meerwaarde!

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.