Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of met je kleine, en leuk als je mee komt trainen! Floor® is misschien nieuw voor je, wat kan Floor® voor jou betekenen?

Floor® Zwangerschapstraining
Je bent van harte welkom bij deze zwangerschapscursus vanaf je termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment en je kunt doortrainen zolang je wilt. Vaak kan dit gewoon tot je uitgerekende datum! We trainen in doorlopende groepen op de woensdagavond en vrijdagmiddag. Je traint samen met meiden die al bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau.

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook mee doen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wilt is er altijd een weg! Ik heb uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kan ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Proeftraining
Een proeftraining is altijd mogelijk en gratis, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestigingslink van je proeftraining) en een korte intake vooraf. We hechten er veel waarde aan om van te voren te weten waar we rekening mee kunnen houden.

Vergoeding
Floor® wordt door bijna alle zorgverzekeraars vanuit de aanvullende pakketten vergoed als 'zwangerschapscursus’, wij werken met een strippenkaartsysteem waarbij de nota bij de zorgverzekeraar kan worden ingediend. Kijk hier voor onze actuele tarieven.

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.