Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie in 2010 heb ik eerst een periode in het ziekenhuis van Almelo gewerkt, waarna ik in 2011 bij Fysio Almelo in dienst ben gekomen.  Ik merkte al vrij snel dat ik veel energie kreeg van de meer complexe orthopedische problemen bij mijn patiënten. Dit is de reden dat ik in 2013 ben ik begonnen met de master manuele therapie aan de SOMT waarna ik sinds 2016 dan ook manueel therapeut mag noemen.

Naast deze vakinhoudelijke verdieping heb ik in 2020 nog een langgekoesterde ambitie kunnen waarmaken, een eigen praktijk. Samen met Carin Strampel zijn we constant bezig om de fysiotherapeutische zorg te optimaliseren zodat we de best mogelijke zorg kunnen leveren.

"Wat je doel ook is: Ik help je graag om beter te bewegen of te functioneren."

Ik geniet er elke dag van om samen met onze patiënten aan hun doelen te werken. En dat is heel afwisselend, want iedereen heeft zijn eigen doel. Voor de één is dat zelfstandig boodschappen kunnen doen en voor de ander is dat een persoonlijk record halen tijdens het mountainbiken. Wat je doel ook is: ik help je graag om beter te bewegen of te functioneren. 1x per week verzorg ik 's avonds het inloopspreekuur bij Oranje Nassau. Zelf sport ik ook graag. Je vindt me regelmatig in de sportschool of thuis met mijn mooie gezin.

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.