Na mijn studie ben ik direct aan het werk gegaan voor Fysio Almelo. Hier werk ik sinds 2012. Naast de algemene fysiotherapie, richt ik me veel op patiënten met schouderklachten. In 2015 heb ik de opleiding muskuloskeletale echografie afgerond. Hiermee is het mogelijk verschillende weefsels rondom gewrichten in te beeld brengen, als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek. Sinds 2016 maak ik ook gebruik van dry needling als onderdeel van de behandeling. Bij deze methode worden myofasciale triggerpoints (spierknopen) behandeld met een dunne naald. Ook werk ik binnen de praktijk met EPTE® therapie voor de behandeling van chronische peesklachten aan bijvoorbeeld de achillespees, tenniselleboog, hielspoor, kniepees of schouderpezen.

"Ik vind het altijd leuk om in samenspraak met de patiënt te werken aan een oplossing voor zijn of haar fysieke klacht."

Ik vind het altijd leuk om in samenspraak met de patiënt te werken aan een oplossing voor zijn of haar fysieke klacht. Daarnaast vind ik het sociale contact wat bij het beroep hoort erg leuk. Ook het begeleiden van fysiotherapeuten in opleiding is iets wat ik met plezier doe. Buiten mijn werk om breng ik graag tijd door met mijn gezin of met vrienden.

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.