Vanaf september 2022 tot januari 2023 heb ik stagegelopen bij Fysio Almelo op alle drie locaties. Vervolgens heb ik stagelopen in het ziekenhuis in Hardenberg op alle verschillende afdelingen. Ik ben in juli 2023 afgestudeerd en ben daarna direct aan het werk gegaan bij Fysio Almelo en in het ziekenhuis in Hardenberg. Ik zal bij Fysio Almelo het meeste gaan werken op De Koppel en op De Maardijk 

"Wat ik zo leuk vind aan fysiotherapie is het helpen van allerlei mensen bij het vergroten of het behouden van de kwaliteit van leven. Zo hoop ik een positief steentje bij te dragen tijdens iemand levensweg! "

Wat ik zo leuk vind aan fysiotherapie is het helpen van allerlei mensen bij het vergroten of het behouden van de kwaliteit van leven. Zo hoop ik een positief steentje bij te dragen tijdens iemand levensweg! 

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek: ik speel viool, harp en piano. Daarnaast vind ik het erg fijn om in de natuur te zijn. Ook probeer ik graag van alles en nog wat uit in de keuken, genieten!

Locaties

BIG nummer

99933448204

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.