In 2002 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie op Saxion in Enschede afgerond en ben sinds 2005 ben ik werkzaam bij Fysio Almelo. Ik heb me de afgelopen jaren vooral gericht op het behandelen van zwangeren en net bevallen vrouwen en hierin ook diverse scholingen gevolgd. Recentelijk heb ik mij verdiept in diastaseproblematiek en buikwandrevalidatie, waardoor ik ook in staat ben deze doelgroep op de juiste wijze te kunnen adviseren en trainen!

Tegenwoordig werk ik hiervoor met de programma's van Floor®: Bevallingsvoorbereiding, Hersteltraining en Zwangerschapstraining. Verder heb ik me naast mijn werk als fysiotherapeut jarenlang ingezet als praktijkmanager om uiteindelijk in 2020 de praktijk over te nemen.

"Het geeft me energie een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid en vitaliteit van de Almelose bevolking."

Het geeft me energie om samenwerkingen aan te gaan met anderen om de dienstverlening te optimaliseren en een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid en vitaliteit van de Almelose bevolking! Naast het werk haal ik energie uit mijn mooie gezin, leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen en ben ik dol op vakanties.

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.