In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en begonnen bij Fysio Almelo als waarnemer. Sindsdien ben ik al geruime tijd te vinden op locatie de Kolk aan de Bornerbroeksestraat. Binnen mijn werkzaamheden richt ik mij voornamelijk op chronische klachten, je kan hierbij denken aan: hart- en longaandoeningen. Daarnaast houd ik mij bezig met COVID-19 hersteltrajecten en vind ik klachten aan voeten / onderbenen ook erg interessant.

Op dit moment ben ik bezig met de Premaster Health Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Uiteindelijk hoop ik daar mijn Master Health Sciences te behalen met als specialisatie Preventie en Volksgezondheid. Zo kan ik mijn werkzaamheden als fysiotherapeut en gezondheidswetenschapper (uiteindelijk) combineren.

"Je kunt alleen iets leren, als je het nog niet kunt."

Het begeleiden, coachen en zelfredzaam maken van mensen vind ik erg belangrijk. Het aanreiken van handvatten is voornamelijk van belang om iemand zelfstandig en bewust om te laten gaan met zijn of haar klachten. Mijn motto: 'Je kunt alleen iets leren, als je het nog niet kunt’. Verder ben ik te vinden in de sportschool of ben ik (als zeg ik het zelf) lekker aan het koken.

Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.