Powered by BioCheck

 biochecklogo poweredby klein bclogo 1

De ideale methode voor vermoeidheids-
en burn-out klachten

 

 

- Wanneer je niet voldoende kan herstellen in rust,
   put je je energievoorraden uit.

 

- Met burn-out of (chronische) vermoeidheid als gevolg.

 

- Dit herstelproces kunnen wij meten en helpen herstellen.

 

 

Herken je jezelf hierin?

Altijd doorgaan en nooit opgeven Altijd doorgaan en nooit opgeven

Geen nee durven of kunnen zeggen Geen nee durven of kunnen zeggen

Disbalans tussen werk en priv Disbalans tussen werk en privé

Niet meer kunnen ontspannen Niet meer kunnen ontspannen

Perfectionistisch ingesteld Perfectionistisch ingesteld

Functie met een hoge werkdruk  Functie met hoge werkdruk

Werken onder verhoogde stressomstandigheden Werken onder verhoogde stressomstandigheden

Altijd moe Altijd moe

 

Hoe werkt het?

Wij leveren allemaal een vorm van arbeid. Hierbij kun je denken aan werk, sport, ziekte of stress. Het vermogen om hiervan te herstellen, bepaalt of je fit blijft of vermoeider raakt. Als je steeds slechter herstelt van arbeid, dan kom je op een niveau van vermoeidheid waarin een simpele taak zoals het verwerken van je e-mails, of de trap oplopen eenvoudig niet meer lukt. Dit proces maken wij inzichtelijk, helpen wij herstellen en verbeteren wij. Op het moment dat je goed in staat bent op te herstellen, is mentale begeleiding effectiever.

Wat kan deze methode voor jou betekenen?

Als je chronisch vermoeid bent, meten wij met onze software en E-health op het moment dat jij stilzit dat je autonome zenuwstelsel dezelfde stressactiviteit aangeeft als iemand die buiten aan het hardlopen is. En dat de hele dag door. Kun je voorstellen hoe moe je dan moet zijn? De Powered by BioCheck-app laat je herstelvermogen in rust en de belastbaarheid zien. Daarbij berekent en begeleidt de app op welk niveau je moet trainen waarbij je lichaam het meest in balans is. Tot slot laat de app zien of je na (in)spanning kan ontspannen door middel van de juiste ademhaling. Wij bieden hiermee een methode die je autonome zenuwstelsel weer in balans brengt en de belastbaarheid duurzaam herstelt.

Waarom kiezen wij voor deze methode?

In de gezondheidzorg merken wij dat er veel behoefte is aan specifieke begeleiding op het gebied van (chronische) vermoeidheid, stressgerelateerde klachten en mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan een burn-out, ME, fibromyalgie en het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Over het algemeen ontkennen of schamen mensen zich in het begin voor vermoeidheidsklachten. Zij verwachten niet dat ook zij last kunnen hebben van deze (fysieke) klachten. Regelmatig worden deze klachten in beginsel dan ook genegeerd wat kan leiden tot een burn-out en langdurige uitval.

Veel van onze cliënten ervaren vermoeidheidsklachten en hebben hun eigen belastbaarheid niet goed inzichtelijk. Mede door het inzichtelijk te maken middels data via de BioCheck-app kunnen wij onze cliënten weer de grip terug geven over hun eigen energie.

 

 

Voor meer informatie over BioCheck of aanmelden neemt u contact op met 0546-702088 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..